Blog kick off

Gepubliceerd op 9 mei 2021 om 10:27

Hoe een blog starten en je publiek weten te boeien? 

Heel eerlijk? Ik heb geen idee hoe ik dit het best aan pak! 

Maar gezien Rome niet op één dag gebouwd is, en een website 'levend' gehouden moet worden voor de trouwe lezers, leek me een blog wel leuk. Onder het motto: 'niet blijven dribbelen, sjotten'... here we go! 

Waarom dan een blog?  Om periodiek artikels of ideeën over beleggen te posten of om eens een discussie te starten over bepaalde actualiteit. Ik ben van mening dat als je trouwe bezoekers hebt, en van jezelf vind dat je behulpzaam bent, een website ook interactief moet zijn. 

Als beginnende belegger heb je na het bezoeken en lezen van de site toch nog twijfels of bepaalde vragen over beleggen, waardoor je op je honger blijft zitten. Aarzel niet, stuur even een mailtje of plaats een reactie met een onderwerp waar je graag wat meer over zou willen weten, en ik ga voor je aan de slag. 

Verder hoop ik mijn eigen kleine maar interessante onderzoeken te starten en ook hier ten gepaste tijden verslag over uit te brengen. Ook hier geldt: heb je een suggestie om een keer te onderzoeken of op te volgen, of heb je zelf iets opgevolgd met opmerkelijke resultaten: ik wil het gerust delen. 

Verder sta ik open voor iedereen die iets wenst bij te dragen met betrekking tot beleggen of financiële onafhankelijkheid, je kan het zo gek niet bedenken, wil je het delen, stuur me een berichtje.

Op die manier is mijn content afgestemd op mijn publiek en blijft mijn publiek content (héhé de woordspeling). 

Wil je geen nieuwe interessante posts missen, aarzel dan niet om je op de nieuwsbrief in te schrijven.

Zo, de spits is eraf... to be continued...


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.