Het betere leesvoer

Omdat de beste investering die je kan doen een investering is in jezelf, heb ik vooraleer ik (voor de tweede keer) begonnen ben met beleggen in mezelf geïnvesteerd door het lezen van boeken omtrent het thema beleggen, heb ik masterclasses gevolgd, webinars gevolgd en is het plan me in te schrijven voor een verder gezette opleiding in avondonderwijs.

Iemand die een boek schrijft heeft meestal zijn leven gewijd aan kennis opdoen over dat thema en heeft al zijn relevante kennis voor jou samengevat in een boek. Met andere woorden kan je door het lezen van een boek, in een mum van tijd een goed beeld vormen van de inzichten die iemand zijn hele carrière verworven heeft.

Boek van de maand:

Volgende websites kan ik ten zeerste aanbevelen.

De sites worden beheerd door mensen die net als ik een passie hebben voor beleggen. Hun doel is dan ook om mensen te inspireren en warm te krijgen voor beleggen.

Spaarvarkens.be is een zeer mooi initiatief van Stefan Willems, Jan Reyns en Pascal Paepen (de varkens van links naar rechts). Op hun site verschijnen op regelmatige basis zeer interessante artikels omtrent beleggen. Bovendien is de toegang tot deze artikels gratis!!! Verder bieden zij ook een basisopleiding aan die ik zelf ook met veel plezier heb mogen volgen. Via volgende link kan je inschrijven https://spaarvarkensbe.plugandpay.nl/r?id=COgowGWeen kan je aansluiten bij hun online beleggersclub via volgende link 

 

De boeken die mij het meest hebben aangesproken zijn in willekeurige volgorde: