Over Beleggen is Kinderspel

Dit is een website voor beginnende beleggers met de focus op beleggen in aandelen. Ook andere onderwerpen zoals waarin beleggen, beleggen in goud, beleggen in zilver, beleggen in etf's, beleggen in vastgoed, ... komen aan bod in afzonderlijke artikels. Hou daarom zeker de blog in de gaten. Wil je geen info missen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang een email van zodra er een nieuw artikel is gepubliceerd. 

 

Geen rare beloftes om je geld binnen de maand te verdubbelen, geen onbegrijpelijke strategieën met opties en hefboomproducten, ... gewoon normale mensentaal, open en eerlijk. 

 

"Hoe ik eenvoudig 10.000 € per maand verdien met deze handige strategie".... "schrijf je snel in op deze eenmalige training"... 'wees snel, want vol is vol"... "beperkte plaatsen"... Klinkt bekend hé?! Geloof me als ik het zeg, maar mensen die eenvoudig 10.000 € per maand verdienen door een bepaalde strategie, gaan dit logischerwijs niet met je delen. Rarara, maar de strategie in zulke voorbeelden is goedgelovige mensen laten betalen!

 

There aint no such thing as a free lunch!

 

Voor snel rijk worden zonder inspanningen ben je op de foute site beland en verwijs ik je graag door naar Euromillions. Op een gezonde manier je kapitaal laten groeien aan een gemiddeld rendement van +- 7 %... lees zeker verder...

Nu denk je misschien, 7%, wat heb ik daar nu aan.... Ik zal een andere stelling doen die je mogelijks meer aanspreekt: 'verdubbel je geld in 10 jaar, zonder veel inspanningen'... awel dit doe je door een gemiddeld jaarlijks rendement van 7% te halen.

 

 Someone's sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago! Hiermee bedoel ik: wees als belegger geduldig en vooral niet hebzuchtig. Er is maar één uitzondering in de beurswereld: Be fearful when others are greedy. Be greedy when others are fearful.

 

'What's in it for me?'

Vrij simpel: als mij website voldoende bezoekers heeft, kan ik een passief inkomen genereren door onder andere reclame, affiliate marketing, bepaalde aanbiedingen promoten zoals een e-book, handige rekensheets, ... Betreft alles wat ik op de webshop aanbied probeer ik lage prijzen aan te houden zodat het laagdrempelig is en iedereen ermee aan de slag kan. De documenten zijn ook KISS (keep it stupid and simple) en eenvoudig zelf samen te stellen. Voel je dus zeker niet verplicht, heb geen hoge verwachtingen en als je liever zelf tijd investeert: be my guest! Een leerproces is namelijk ook geld waard.

Waarom niet gratis? Omdat 'gratis' niet aanzet tot actie! Iets waarvoor je betaald hebt (al is het een peulenschil) ga je sneller willen gebruiken, toepassen.

MAAR first things first: een goede website (en ja, dat kost me tijd en geld).